Prijslijst

 

Gelaatsverzorging AHAVA

 

BASIS - 50 euro

Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee -mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren, reinigen en tonifiëren. Onthult een frisse, zachte en jonge huid. De behandeling wordt aangepast aan jou huidtype.

LUXE - 70 euro

Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee -mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren, reinigen en tonifiëren. Onthult een frisse, zachte en jonge huid. Afsluiten doen we met een uitgebreide gelaatsmassage. De behandeling wordt aangepast aan jou huidtype.

 

Lichaamsverzorging AHAVA

 

Psoriasis behandeling -  55 euro

Een bewezen, doeltreffende behandeling om psoriasis aan te pakken. Na deze behandeling én met een goede nabehandeling thuis zal je een aanzienlijke verbetering voelen en zien! Een zoutpeeling met zout afkomstig van de Dode Zee, Liquid Dead Sea Salt; het vloeibare Dode Zee zout, een modderpakking met de Dode Zee modder en een massage met de Dermud Body Cream die de huid helpt te herstellen.

 

Voetverzorging AHAVA - Medische pedicure

 

Medische pedicure - BASIS - 32 euro

Inbegrepen: Verwijderen van eelt, nagels bijknippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, medische zorgen (eksteroog verwijderen, wondzorg e.d.) en aangepaste voetcrème.

Medische pedicure - LUXE - 65 euro

Inbegrepen: voetbad met Dode Zee zout, modderpakking of masker, verwijderen van eelt, nagels bijknippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, medische zorgen (eksteroog verwijderen, wondzorg e.d.) en een stimulerende voetmassage met een aangepaste voetcrème. Nagels lakken inbegrepen.

Orthopedische siliconen - v.a. 20 euro

Supplementen (indien niet inbegrepen):

Nagels lakken: 10 euro

 

Massage - Kruidenstempelmassage

 

Tijdens onze massages worden verschillende technieken toegepast, aangepast aan wat uw lichaam nodig heeft. We gebruiken onze handen maar ook kruidenstempels  voor een ultieme ervaring.

Ontspannende massage van het hele lichaam - 60 minuten - 65 euro

Ontspannende massage van nek, rug en schouders - 30 minuten - 35 euro

 

Ontharingen

 

Volledig gelaat - 25 euro

Kin - 8 euro

Bovenlip - 8 euro

Wenkbrauwen - 11 euro

Neus - 10 euro

Volledige benen - 40 euro

Onderbenen - 25 euro

Bovenbenen - 25 euro

Brazilian + bilnaad vrouw - 45 euro

Brazilian vrouw - 35 euro

Bikinilijn - 15 euro

Oksels - 15 euro

Armen - 20 euro

Borst - 15 euro

Buik - 20 euro

Rug - 30 euro

 

Extra werk:

Trimmen: 1 euro / min

Extra werk wax - 1 euro/min

 

Kleuren gelaat

 

Wenkbrauwen + wimpers - 25 euro

Wenkbrauwen - 15 euro

Wimpers - 15 euro

 

Indien u vragen of opmerkingen heeft kan u ons altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

Schoonheidsinstituut Zennah te Reet is gespecialiseerd in gelaatverzorging, lichaamsverzorging voor de zeer gevoelige huid, ontharen en waxen van het hele lichaam, waaronder het ontharen of waxen van de intieme zones (brazilian wax), relaxerende massage, hot-stonemassage, kruidenstempelmassage, sportmassage, medische pedicure of podotherapie, manicure,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Reet, Rumst, Terhagen, Waarloos, Kontich, Duffel, Lint, Aartselaar, Wilrijk, Boom, Willebroek, Blaasveld, Ruisbroek. Niel, Schelle, Hemiksem

Top