Prijslijst

Gelaatsverzorging AHAVA

 

Ahava Escapade - 40 minuten - 50 euro

Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee -mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren, reinigen en tonifiëren. Onthult een frisse, zachte en jonge huid. Onthult een frisse, zachte en jonge huid.

 

Total rehydration - 60 minuten - 65 euro

Kalmeer en verzacht je huid tijdens deze 1 uur durende gelaatsverzorging ontworpen om zelfs de meest gevoelige huid te verwennen. Een aanrader voor de vermoeide en geïrriteerde huid. Een unieke botanische essence verlicht op efficiënte wijze schilfervorming, ruwe plekken en andere ongemakken. Een infusie van hydraterende Dode Zee-mineralen en verzachtende, antioxidante plantenextracten vormen een ideaal uitgebalanceerde combinatie die de huid haar beschermende barrière helpt herstellen en haar metabolisme reactiveert. Hou van je zachte huid. 

Ahava Skin Revival - 60 minuten - 75 euro

Geef je huid haar jeugd terug en verminder de tekenen van veroudering met deze exclusieve revitaliserende gelaatsverzorging. AHAVA’s gepatenteerde EXTREME complex combineert natuurlijke, krachtige ingrediënten afkomstig van extreme geografische locaties: hydraterende Dode Zee-mineralen en huidverjongende Dunaliella Alg van het laagste punt op aarde & voedende Himalayaplanten die groeien op ’s werelds hoogste pieken. Samen reduceren ze op efficiënte wijze rimpels en verstevigen en verzachten ze de huid opmerkelijk.

Mineral reliëf - 60 minuten - 65 euro

Kalmeer en verzacht je huid tijdens deze 1uur durende gelaatsverzorging ontworpen om zelf de meest gevoelige huid te verwennen. Een aanrader voor de vermoeide en geïrriteerde huid. Een unieke botanische essence verlicht op efficiënte wijze schilfervorming, ruwe plekken en andere ongemakken. Een infusie van hydraterende Dode Zee- mineralen en verzachtende, antioxidante plantenextracten vormen een ideaal uitgebalanceerde combinatie die de huid haar beschermende barrière helpt herstellen en haar metabolisme reactiveert. Hou van je zachte huid.

 

 

Lichaamsverzorging AHAVA

 

Mineral balance back massage - 50 minuten - 60 euro

Verlichting voor rug, nek en schouders. Dompel je onder in deze ongelooflijke meditatieve ervaring die spierspanningen aanpakt en je terug in balans brengt. Deze verwennende massage omhult je in comfort en kalmeert & relaxeert je lichaam en geest.

Inbegrepen: Een grondige scrub van Dode Zee-zout voor rug en nek, een massage met vloeibaar Dode Zee-zout, een modderpakking en we ronden af met voedende crème.

Body uplifting massage - 60 minuten - 70 euro

Deze ontspannende en relaxerende massage verbetert en stimuleert het zenuwstelsel, de bloedsomloop en de toevoer van zuurstof verhoogt.

Hierdoor ten zeerste aanbevolen voor mensen met een actieve levensstijl, helpt slapeloosheid op te lossen, verlicht stress, zorgen en chronische pijn. Maar natuurlijk ook wel geschikt voor diegene die een uur puur wil ontstressen en relaxen! Rug, schouders, armen, handen en voeten worden behandeld. 

Inbegrepen: een voetbad met Dode Zee-zout, een scrub, een massage en een modderpakking van de rug.

B-Boost - 30 minuten - 45 euro

Busteverzorging, bij verlies van stevigheid, striemen, na zwangerschap. Ideaal voor een gedehydrateerde & zeer droge huid.

Inbegrepen: Een drainerende massage met vloeibaar Dode Zee-zout, een modderpakking, een liftend masker en we sluiten af met een hydraterend serum en crème.

Psoriasis behandeling - vanaf 55 euro

Een bewezen, doeltreffende behandeling om psoriasis aan te pakken. Na deze behandeling én met een goede nabehandeling thuis zal je een aanzienlijke verbetering voelen en zien! Een zoutpeeling met zout afkomstig van de Dode Zee, Liquid Dead Sea Salt; het vloeibare Dode Zee zout, een modderpakking met de Dode Zee modder en een massage met de Dermud Body Cream die de huid helpt te herstellen.

Handverzorging AHAVA

 

Express treat - 25 euro

Een esthetische handverzorging voor een korte pauze. Bijknippen, vijlen, polijsten, handverzorging en een doorschijnende basislaag*.

*Supplement nagels lakken: 5 euro

Pamperin treat - 45 euro

Een verwennende pauze om je handen te voeden en hydrateren. Inbegrepen: handscrub en massage; bijknippen, vijlen, polijsten, verzorging van de nagelriemen en lakken van de nagels.

Total indulgence - 65 euro

Je verdient het: een totale luxueuze behandeling, je handen zijn mooi en ongelooflijk zacht. Bevat een verzorgende handscrub, een minerale modderpakking en ontspannende handmassage; bijknippen, vijlen, polijsten, verzorging van de nagelriemen en lakken van de nagels.

Voetverzorging AHAVA

 

Express treat - 25 euro

Een esthetische voetverzorging voor een korte pauze. Inbegrepen: bijknippen, vijlen, polijsten en doorschijnende basislaag.

Pamperin treat - 45 euro

Stap in een verwennende pedicure-ervaring. Inbegrepen: verzachtende voetscrub en een relaxerende voetmassage; bijknippen, vijlen, polijsten en lakken van de nagels.

Total indulgence - 65 euro

Een exclusieve voet- en beenbehandeling die je weer energie geeft. Inbegrepen: een revitaliserende en verzachtende voetscrub, een minerale modderpakking en een stimulerende voet- en beenmassage; eelt verwijderen; bijknippen, vijlen, polijsten en lakken van de nagels.

 

Medische pedicure

 

Medische pedicure - BASIS - 33 euro

Inbegrepen: Verwijderen van eelt, nagels bijknippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, medische zorgen (eksteroog verwijderen, wondzorg e.d.) en aangepaste voetcrème van.

Medische pedicure - LUXE - 60 euro

Inbegrepen: voetbad met Dode Zee zout, modderpakking of masker, verwijderen van eelt, nagels bijknippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, medische zorgen (eksteroog verwijderen, wondzorg e.d.) en een stimulerende voetmassage met een aangepaste voetcrème.

 Orthopedische siliconen - v.a. 20 euro

Supplementen (indien niet inbegrepen):

Nagels lakken: 8 euro

Voetmasker: 20 euro

Voetbad: 20 euro

Modderpakking: 20 euro

 

Massage

 

Ontspannende massage van het hele lichaam - 60 minuten - 65 euro

Ontspannende massage van nek, rug en schouders - 30 minuten - 35 euro

Kruidenstempelmassage

 

Meer info over kruidenstempelmassage vind je op de pagina 'Massages'

Nek, rug en schouders - 30 minuten - 54 euro 

Volledige lichaam - 50 minuten - 78 euro

De kruidenstempels krijg je mee naar huis! Ideaal voor een ligbadje.

Ontharingen

 

Volledig gelaat - 25 euro

Kin - 8 euro

Bovenlip - 8 euro

Bovenlip bij een gelaatsverzorging - 6 euro

Wenkbrauwen - 11 euro

Neus - 10 euro

Volledige benen - 40euro

Onderbenen - 25 euro

Bovenbenen - 25 euro

Brazilian + bilnaad vrouw - 45 euro

Brazilian man - 45 euro

Brazilian vrouw - 35 euro

Bilnaad - 15 euro

Bikinilijn - 15 euro

Oksel - 15 euro

Armen - 17 euro

Borst - 15 euro

Buik - 20 euro

Rug - 30 euro

 

Extra werk:

Trimmen: 1 euro / min

Extra werk wax - 1 euro/min

Kleuren gelaat

 

Wenkbrauwen + wimpers - 20 euro

Wenkbrauwen - 10 euro

Wimpers - 10 euro

 

Indien u vragen of opmerkingen heeft kan u ons altijd contacteren via het contactformulier.

 

 

 

Schoonheidsinstituut Zennah te Reet is gespecialiseerd in gelaatverzorging, lichaamsverzorging voor de zeer gevoelige huid, ontharen en waxen van het hele lichaam, waaronder het ontharen of waxen van de intieme zones (brazilian wax), relaxerende massage, hot-stonemassage, kruidenstempelmassage, sportmassage, medische pedicure of podotherapie, manicure,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Reet, Rumst, Terhagen, Waarloos, Kontich, Duffel, Lint, Aartselaar, Wilrijk, Boom, Willebroek, Blaasveld, Ruisbroek. Niel, Schelle, Hemiksem

Top