Massages

Een druk leven, daar zit zowat iedereen in verwikkeld... Daarom is af en toe ontspannen en tijd nemen voor uzelf een must. Kies daarom voor één van onze aangename massages.

Tijdens onze massages worden verschillende technieken toegepast, aangepast aan wat uw lichaam nodig heeft. We gebruiken onze handen maar ook kruidenstempels  voor een ultieme ervaring.
 

 Massage - Kruidenstempelmassage - Hot-stonemassage - Sportmassage - Relaxerende massage - Massagesalon - Zennah - Reet - Rumst - Terhagen - Boom - Aartselaar - Kontich - Waarloos - Niel - Schelle - Hemiksem

Ook voor een Oosterse kruidenstempelmassage kan je bij ons terecht. Zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. 

Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat uit Thaise kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor ons een betere en diepere werking hebben. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakt, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze
nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

Contacteer ons vrijblijvend voor extra info, een afspraak of prijzen. Dit kan via ons online contactformulier of telefonisch.

 

 

 

Schoonheidsinstituut Zennah te Reet is gespecialiseerd in gelaatverzorging, lichaamsverzorging voor de zeer gevoelige huid, ontharen en waxen van het hele lichaam, waaronder het ontharen of waxen van de intieme zones (brazilian wax), relaxerende massage, hot-stonemassage, kruidenstempelmassage, sportmassage, medische pedicure of podotherapie, manicure,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Reet, Rumst, Terhagen, Waarloos, Kontich, Duffel, Lint, Aartselaar, Wilrijk, Boom, Willebroek, Blaasveld, Ruisbroek. Niel, Schelle, Hemiksem

U opteert zelf welke soort massage u wenst:

- Een ontspannende massage (60 min)

- Nek, rug en schouder massage (30 min)

- Kruidenstempelmassage van nek, rug en schouders (30 min)

- Kruidenstempelmassage (50 min)

- Kruidenstempelmassage: Wellness arangement (80 min)

- Hotstone-massage van nek, rug en schouders (30 min)

- Hotstone- massage (60 min)

 

Contacteer ons

Top