Gelaatsverzorging met AHAVA, reiniging en diepgaande verzorging!

 Ieder gelaat heeft nood aan een goede verzorging. Met AHAVA blijft je huid er fris en jeugdig uitzien.

 

De klinisch bewezen formule vol Dode Zee-mineralen, die de kracht is achter ons volledig assortiment, onttrekt vocht en voedingsstoffen aan de diepere huidlagen en brengt ze naar de bovenste laag van de opperhuid, waar deze het meest nodig zijn. Onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Osmoter de rimpels aanzienlijk minder diep maakt, het vochtgehalte verbetert en de natuurlijke huidbalans herstelt, voor een zachte, soepele huid die er jonger uitziet. Schenk je huid natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten.

Dode Zee-water, zout, modder en planten ondersteunen een gezonde huid. Alle heerlijke verzorgingen van AHAVA halen hun kracht uit de beste, huidvriendelijke schatten uit deze magische regio, ondersteund door een verscheidenheid aan botanische extracten uit andere ‘extreme’ streken. Deze EcoCert gecertifieerde formules en heerlijke verzorgingen bundelen hun krachten voor het verjongen van je huid en het herstellen van haar natuurlijke schoonheid.

 Alle AHAVA gelaats- en lichaamsproducten zijn:

- Getest op allergieeën

- Geschikt voor de gevoelige huid

- Hebben een bewezen, doeltreffende werking bij psoriasis en eczeem

- Parabeenvrij

- Bevatten geen detergenten

- Sulfaatvrij

- Niet getest op dieren

- Vervaardigd zonder petroleum, irriterende synthetische ingrediënten of GGO’s

 

 

 

Schoonheidsinstituut Zennah te Reet is gespecialiseerd in gelaatverzorging, lichaamsverzorging voor de zeer gevoelige huid, ontharen en waxen van het hele lichaam, waaronder het ontharen of waxen van de intieme zones (brazilian wax), relaxerende massage, hot-stonemassage, kruidenstempelmassage, sportmassage, medische pedicure of podotherapie, manicure,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Reet, Rumst, Terhagen, Waarloos, Kontich, Duffel, Lint, Aartselaar, Wilrijk, Boom, Willebroek, Blaasveld, Ruisbroek. Niel, Schelle, Hemiksem

Uw huid straalt opnieuw na de behandeling en voelt bovendien zijdezacht aan. Onzuiverheden zijn allemaal verdwenen, waardoor u meteen een jongere indruk nalaat, waar u ook komt.

Boek meteen een gelaatsverzorging en verwen uzelf! Ook als cadeau is een gelaatsverzorging uiteraard ideaal. Wij zijn ervan overtuigd dat de ontvanger u zeker dankbaar zal zijn!

Wenst u meer informatie over onze producten en prijzen? Vul dan ons online contactformulier in.

 

Contacteer ons

Top